Egérriasztó nagy területekre

Ha otthonunkba befészkeli magát az egér, az igen kellemetlenül érint minket. Átrágcsálják magukat a falakon, megrágják a vezetékeket, kábeleket, vakolatot, fát, mindent, ami az útjukba akad. Szerencsére van megoldás, méghozzá egy igen nagy teljesítményű ultrahangos kártevő- és egérriasztó a Weitech cég berkeiből, mely nagy területeken képes kifejteni a hatását.

Ez az egérriasztó hálózati áramról működtethető és a cég által gyártott termékek közül az egyik legmegbízhatóbb készülék. Különlegessége a szerkezetnek, hogy a hátoldalán egy fokozatállító gomb található, mely segítségével kiválaszthatjuk, hogy milyen állatot szeretnénk távol tartani a célterülettől. Apró rovaroktól kisebb termetű állatokig választhatunk az opciók közül. Ezen felül szabályozható még az ultrahang erőssége, melyet a készülék kibocsát. Ezzel azt nyerjük, hogy amint elhagyjuk a szobát, hangosabbra vehetjük a műszert, amint pedig visszatérünk, lehalkítjuk. Így komfortosabb a használata, nem akadályozza mindennapi életvitelünket.

Kisméretű, így bárhol el lehet helyezni a lakásban, házban, szobában. Szabad ég alatt ez az egérriasztó nem használható, erre figyeljünk oda. 72 óra alatt már látható az eredmény kistestű rágcsálók és rovarok esetében. Patkányok is eltűnnek nagyjából két hét leforgása alatt. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben, mint házikedvenc tart otthon valamilyen rágcsálót (egérke, hörcsög, stb.), tartsa a készüléket távol tőle.

egérriasztó

Egérriasztó elhelyezése

Hol legyen elhelyezve az egérriasztó – tehetjük fel a kérdést. Nos, amennyiben rovarok elriasztásához szeretné használni, úgy mint pókok, molylepkék, bolhák, 20-50 cm magasságba tegyük a padlótól számítva. Egerek és patkányok esetében az egérriasztó 5-60 cm között biztosít védelmet.

Fontos még megjegyezni, hogy az ultrahangos technológia nem veszélyes sem gyermekekre, sem terhes nőkre. Pacemakerrel rendelkező embereknek sem kell tartaniuk a riasztó használatától, az tökéletesen biztonságos számukra is. Nem rágcsáló háziállatokra sincs hatással ez a típusú egérriasztó. (kutya, macska, madár)

Telepítéskor még vegyük figyelembe, hogy az ultrahang nem hatol át falakon, illetve bútorokon, visszapattan ezekről. Puhább felületek azonban elnyelik azt.

Ez a riasztó tehát ideális megoldást nyújt a kis rágcsálók ellen, beltéri használat esetén tökéletes választás. Nagy területen fejti ki hatását, és mivel hálózati áramforrásról működik, ezért nem kell azzal törődnünk, hogy folyamatosan elemet cserélgessünk benne.

Köszönjük a megosztást Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone